Ruta dels Prats de Rei

Us proposem fer cada mes una interessant descoberta:

Una ruta per un territori tranquil on el pòsit humà farcit de llegendes, batalles i antigues històries ha forjat, lentament, un paisatge tan suau com intens.

No et deixis escapar l’Alta Anoia.

 – Al juliol:

Ruta dels Prats de Rei (13.07.2014)

RUTA DELS PRATS DEL REI

RUTA DELS PRATS DE REI

Ruta circular que, amb sortida i arribada als Prats de Rei, fa una volta pel municipi i ens permetrà descobrir entre altes torres, grans masos i alguna esglesiola un territori que visqué intensament la Guerra de Successió.

És una ruta relativament fàcil, del tot adient fer a fer en família, colles d’amics i gent no habituada a la bicicleta de muntanya, atès el seu poc quilometratge (15,86 km) i desnivell acumulat (193 metres).

Es tracta d’una ruta guiada, en la que es faran diverses aturades per a poder dur a terme les corresponents explicacions. En la ruta s’hi inclou la visita al Museu Municipal Josep Castellà així com la visita guiada amb la projecció de l’audiovisual a la Torre de La Manresana. Val a dir que es segueix bona part del recorregut marcat com a Ruta de la Batalla dels Prats de Rei, tot i que s’han retallat alguns trams fer tal de fer un recorregut encara més fàcil i se n’ha afegit d’altres pel seu interès.

Horaris:

La ruta es durà a terme el 13 de juliol del 2014. Es sortirà puntualment a les 8:30 h. des de l’edifici del Consorci de l’Alta Anoia (Els Prats de Rei) i la tornada es preveu cap a les 13:30 hores.

Preus i Condicions:

Segur que us esteu fent algunes preguntes. Aquí hi trobareu les respostes. Però si no és així, envieu un correu clicant aquí i us les respondrem.

  1. El preu de la ruta són 7,5 € per avançat (fins a 4 dies naturals abans de la ruta) i 10 € si es fa el pagament a la sortida.
  2. Per a realitzar el pagament per avançat caldrà contactar amb GuiesBtt.cat per gestionar les dades dels participants així com les del compte a ingressar.
  3. El preu inclou les visites guiades i accessos als museus i altres punts d’interès ja especificats  en el text, el servei de guiatge, un petit refrigeri durant la ruta i l’assegurança mínima obligatòria. NO INCLOU  altres despeses que es puguin ocasionar (càmera de recanvi, per exemple, per una punxada de roda durant la ruta, consumicions no convingudes, etc.) fora de les anteriorment especificades.
  4. Els menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  5. La ruta no requereix més que una senzilla bicicleta de muntanya però cal que estigui en bon estat: pneumàtics ben inflats, rodes en bon estat, frens, etc., per a la bona marxa del grup.
  6. L’organització (GuiesBtt.cat) es reserva el dret d’admissió d’un participant per motius de comportament, actitud envers l’organització o altres companys o altres que consideri, sense que es tingui dret al retorn de la inscripció. Alhora, és responsabilitat de l’organització suspendre la ruta si considera que hi pot haver un risc important per als participants a causa de condicions meteorològiques, ambientals o les que consideri oportunes retornant en tots aquests casos el 50 % del import abonat. En el cas de l’existència de menys de 6 inscrits l’organització es reserva el dret d’ajornar la ruta a una altre data o oferir al participants presents l’opció d’una inscripció a una altre ruta.
  7. Es recomanable anar amb calçat adient i és obligatori l’ús del casc. En cas de no disposar-ne l’organització n’hi prestarà un.
  8. En cas de NO presentar-se un participant amb inscripció per avançat, no se li retornarà el import abonat, indistintament del que s’exposa en el punt 6.
  9. Hi ha l’opció de disposar d’una bicicleta de lloguer (8€) fent la reserva prèviament contactant amb nosaltres.

Informació Rutes Guiesbtt.cat

Amb la col·laboració de:

AJUNTAMENT ELS PRATS DEL REI logo ALTA ANOIA

 

 

 

One thought on “Ruta dels Prats de Rei

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *